Soudní lékařství pro právníky a policisty - Hirt, Miroslav (Grada, 2024)
Stručná, přehledná a instruktivní publikace, která seznamuje s problematikou soudního lékařství právnicky vzdělané či vzdělávající se čtenáře, zvláště pak ty, kteří svoje aktivity zaměřují na oblast násilné trestné činnosti.
Keywords: Soudní, posudkové lékařství