Kapesní atlas rentgenové anatomie - Möller, Torsten, B. (Grada, 2024)
Přehledná publikace pokrývající všechna běžná standardní i speciální radiologická vyšetření včetně těch s kontrastní látkou. Vychází ze 7. německého vydání, přeloženého do devíti dalších světových jazyků. Kniha je určena studentům, začínajícím radiodiagnostikům i lékařům dalších specializací, rentgenovým laborantům a biomedicínským inženýrům.
Keywords: Zobrazovací metody