Propojení východní moudrosti a západního bylinkaření v pěti elementech - Goetzová, Erika (Alferia, 2024)
Kniha je uceleným praktickým průvodcem k sestavování individuálních směsí z u nás dostupných, evropských bylin. Je rozdělena do pěti dílů podle živlů (oheň, voda, země, kov, dřevo).
Keywords: Medicína pro veřejnost