Radiační onkologie v kostce - Soumarová, Renata (Grada, 2025)
Kniha v přehledné a praktické podobě představuje principy radioterapie - jak a proč funguje léčba zářením v onkologii. Vysvětluje základní pojmy, indikaci radioterapie u jednotlivých nádorových diagnóz, sledování pacienta po léčbě a management nežádoucích účinků.
Keywords: Lékařské obory