Soucit v medicíně - Ptáček, Radek (Grada, 2023)
Monografie představuje sborník příspěvků přednesených na další z konferencí na téma etiky a komunikace v medicíně, které od roku 2011 každoročně pořádá Česká lékařská komora. Třináctá konference, konaná na sklonku roku 2023, byla zaměřena na soucit v medicíně. Kniha obsahuje 52 textů.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika