Praktické postupy v anestezii 3., přepracované a doplněné vydání - Jindrová, Barbora (Grada, 2024)
Po osmi letech od druhého vydání vychází třetí, zcela přepracované a aktualizované vydání úspěšné publikace, ve které čtenář najde anesteziologické postupy při základních chirurgických výkonech a dalších důležitých klinických stavech a okolnostech - stručně a přehledně. Určeno anesteziologům i lékařům operatérům souvisejících odborností.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency