Dětská neuropsychiatrie v klinické praxi - Danhofer, Pavlína (Grada, 2025)
Kniha představuje dětské neurologické diagnózy komplexně, interdisciplinárně. Definuje specifika psychiatrických komorbidit u neurologických onemocnění v dětském věku, a to nejen z patofyziologického pohledu, ale i z pohledu různých terapeutických specifik.
Keywords: Lékařské obory