Mzdové účetnictví 2023 praktický průvodce - Přib, Jan (Grada, 2023)
Nepostradatelná kniha pro všechny mzdové účetní, ekonomy, personalisty, podnikatele, studenty a další! Řeší ohromné množství odborných otázek, které si každodenně klade mzdová praxe. Předností knihy je přehledné zpracování a velké množství příkladů, tabulek, přehledů a vyplněných formulářů.
Keywords: Právo, daně a účetnictví; Účetnictví