Účetní případy pro praxi 2023 - Hruška, Vladimír (Grada, 2023)
Potřebujete si zopakovat nebo připomenout nejvíce používané účetní případy, se kterými se můžete setkat? Kniha umožňuje vyhledat konkrétní příklady z praxe podnikatelského subjektu podle jednotlivých účtových skupin.
Keywords: Právo, daně a účetnictví; Účetnictví