Modrý drak - Zlámalová, Dražilová, Sandra (Bambook, 2023)
Když děti objeví velmi starou a poničenou knihu, ve které narazí na dračí formuli, ještě netuší, že je čeká to největší a nejbláznivější dobrodružství.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy