Kouzelnice Bordelína a čarodějnice Křiklavice - Koželuhová, Marie (Bambook, 2024)
V lese Bambručáku se připravují na nejkrásnější den v roce - na svátek maminek. A na kouzelnici Bordelínu čeká ten nejdůležitější úkol, totiž popřát své mamince, obávané a zlé čarodějnici Křiklavici. Podaří se jim překonat rozdíly a zachránit les před čarodějnou pohromou?
Keywords: Pohádky