Abeceda strašidel - Zlámalová, Dražilová, Sandra (Bambook, 2024)
Potkejte se v pohádkách se strašidly, jejichž jméno začíná vždy na jedno písmenko z abecedy. Zábavnou formou si procvičíte abecedu a dozvíte se, jaké lumpárny dokážou strašidla vymyslet.
Keywords: První čtení