Jedinečná svatá - Taussig, Pavel (Cosmopolis, 2023)
Literární humoresky Pavla Taussiga, kterého čtenáři znají jako Chlapce, který přežil pochod smrti, jsou pestrým jazykem vyprávěné příběhy vypointované s aforistickou přesností a protkané ironií a sarkasmem.
Keywords: Humor, satira; Světová současná beletrie