Souhvězdí - Do kapsy 102 map hvězdné oblohy - Hahn, Hermann-Michael (Grada, 2023)
Zajímají vás hvězdy a chtěli byste o nich dozvědět více? Praktický průvodce přírodou vám pomůže s orientací na noční obloze. Hledejte rychle a spolehlivě podle map hvězdné oblohy.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás