Stopy zvířat - Do kapsy 92 stop - Hecker, Frank (Grada, 2023)
Zajímají vás stopy a pobytové znaky zvířat? Praktický průvodce přírodou vám pomůže poznat 92 nejběžnějších stop - otisky končetin, stavby a hnízda, zbytky potravy (požerky), výměšky i vývržky. Určujte rychle a spolehlivě ve 3 jednoduchých krocích.
Keywords: Příroda kolem nás