Byl jiný než ostatní děti - Vaněček, Michal (Cosmopolis, 2023)
Bláznivý příběh z 90. let o mladíkovi, který byl tak trochu jiný než ostatní. Jako zakladatel pražské buňky CIA čelí řadě bizarních výzev a pozná množství prapodivných figurek: od tajemného agenta Smithe přes šíleného vraha, který jako by z oka vypadl známému prezidentskému kandidátovi, až po šamana, jenž prý v minulém životě postavil Karlův most.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira