Komunitní péče pro nelékařské zdravotnické obory - Dingová, Šliková, Martina (Grada, 2026)
Kniha nabízí ucelený pohled na teorii i praxi komunitní péče v kontextu současného zdravotnictví a sociálních služeb v České republice. Je určena především studentům nelékařských zdravotnických a příbuzných oborů, stejně jako odborníkům, kteří se podílejí na podpoře zdraví, sociálního začleňování a kvality života v komunitním prostředí.
Keywords: Sestra