Dientzenhofer Kryštof a Kilián Ignác - Dvořáček, Petr (Grada, 2023)
Monografie se věnuje otci a synovi - Kryštofovi a Kiliánu Ignáci Dientzenhoferovým. Těsná spolupráce otce a syna a kontinuita v jejich díle je také důvodem, proč je vhodnější, aby monografie byla věnována oběma architektům a stavitelům.
Keywords: Architektura; Stavebnictví