Srdce a Hlava Příběh o přátelství - Singhal, Nishi (Alferia, 2023)
Srdce a Hlava je kniha, která upozorňuje na výhody bytí teď a tady a souladu rozumu a citu. Je určená těm nejmenším čtenářům i dětem, které ještě vůbec číst neumí. Důležitou zprávu v ní však mohou objevit také jejich rodiče.
Keywords: Dětská literatura