Král medvědů - Walderová, Vanessa (Bambook, 2024)
Malá medvědí holčička Lapka se ztratí mamince a nezbývá jí nic jiného, než se světem protloukat sama. Do zimy musí vyrůst a stát se pořádným grizzlym! A tak se přilepí na paty obrovskému starému samci a začne se od něj potajmu učit všechno, co je důležité. Je to pro ni začátek dobrodružné a nebezpečné cesty - a také jednoho nečekaného přátelství.
Keywords: Příběhy, deníky