Za sluncem po stopách císařovny Sisi - Beňaková, Dagmar (Grada, 2023)
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi! Díky naší publikaci, spojující historii a současnost, poznání a tipy na výlety, můžete navštívit úchvatné destinace jižní Evropy, severní Afriky a Orientu, spjaté s touto vášnivou cestovatelkou a svobodomyslnou rebelkou. Samozřejmostí je bohatá obrazová dokumentace.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Dějiny