Survival Bushcraft v podmínkách střední Evropy - Fink-Finowicki, Maciej (Grada, 2024)
Příručka krok za krokem představuje možnosti, jak si počínat ve volné přírodě střední Evropy, jak si takový nevázaný pobyt plně vychutnat ať už s přáteli, nebo o samotě, a jak tam v případě potřeby i bez pomoci přežít.
Keywords: Sport; Zdraví a životní styl; Příroda kolem nás; Životní styl