Smrt a umírání v celostní perspektivě Psychologické, sociální a spirituální aspekty - Kupka, Martin (Grada, 2024)
Publikace popisuje v psychosociálně-spirituálním kontextu hlavní oblasti paliativní péče. Jednoticí rámec dané problematiky představuje existenciální analýza, konkrétně logoterapie. Kniha upozorňuje na jedinečnost každého života, a tudíž i smrti.
Keywords: Psychologie odborná