FOREX - jak zbohatnout a nekrást 3. rozšířené vydání - Stibor, Michal (Grada, 2023)
Svět on-line obchodování na finančních trzích se mění ohromnou rychlostí. Získejte ucelený pohled na problematiku obchodování měn. Díky praktickým dlouholetým zkušenostem a znalostem vás autorský kolektiv seznámí se základy i pokročilejšími obchodními technikami.
Keywords: Finance a investování; Ekonomie; Finanční trhy a instituce