Onemocnění temporomandibulárního kloubu Diagnostika a léčba - Machoň, Vladimír (Grada, 2024)
Kniha se zabývá problematikou onemocnění čelistního kloubu v mezioborovém kontextu. Velkým přínosem je maximální přehlednost a srozumitelnost textu, čemuž přispívá i výjimečně bohatá fotografická dokumentace a edukační kazuistiky.
Keywords: Lékařské obory