Spravedlnost v medicíně - Ptáček, Radek (Grada, 2023)
Sborník 17 příspěvků z 12. konference České lékařské komory na obecné téma etiky a komunikace v medicíně. Nad spravedlností v medicíně se zamýšlejí lékaři různých odborností, právníci, etici, psychologové a teologové. Text je zdrojem informací, podnětů k diskusi i materiálem k výuce etiky na lékařských fakultách a zdravotnických školách.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika