Antibiotika v primární péči 2., přepracované a doplněné vydání - Adámková, Václava (Grada, 2024)
Monografie zkušených autorů vychází v novém, přepracovaném vydání a je rozšířena o kapitoly věnované léčbě mykotických a parazitárních infekcí. Kniha je určena pro každodenní klinickou praxi, má být pomocníkem především pro praktické lékaře před nasazením antiinfekční léčby a při její kontrole.
Keywords: Lékařské obory