Kamarádky ze stájí - Velké tajemství - Schreiberová, Chantal (Bambook, 2024)
Příběh o nejlepších kamarádkách a jejich koních. Pomohou Rose krásné chvíle s milovaným koněm, jezdecký turnaj a především letní láska konečně zapomenout na Daniela, do kterého byla doposud nešťastně zamilovaná?
Keywords: Příběhy, deníky