Návrat dinosaurů 200 let objevování ztraceného světa - Socha, Vladimír (Grada, 2025)
Podivuhodná cesta za dinosaury. 200 let úsilí a důvtipu při objevování zaniklého světa vládců druhohor.
Keywords: Literatura faktu; Přírodní vědy