Přítelkyně - Dahl, Alex (Metafora, 2025)
Dvě nejlepší kamarádky, dámská jízda na Ibize a jedna noc, která změní vše. Charlotte je úspěšná a má život pod kontrolou, dokud nepotká nespoutanou Bianku, se kterou ihned naváže pevné přátelství. Jenže týden plný slunce a koktejlů se zvrhne v noční můru. Může to, co se na dovolené odehrálo, zůstat utajeno, nebo to zcela zničí Charlottin život?
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky