Když zmizela Matka, ochránkyně, nebo lhářka? - Dahl, Alex (Metafora, 2024)
V norském Sandefjordu žije v ústraní Liv, osamělá matka se záhadnou minulostí a autistickým synem. Udělá všechno, aby ho ochránila. V Miláně vstupuje do velkého světa předváděcích mol mladinká Ruska Anastasia. I ona zakrátko udělá vše, aby z něj unikla. Mají snad oba příběhy něco společného? Novinářka Selma rozkrývá největší kauzu své kariéry.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky