Střídavé lokomotivy - jednofázová elektrická vozidla historie, vývoj, technika - Caska, Jiří (Grada, 2023)
Kniha přináší celkový přehled o jednofázových elektrických lokomotivách provozovaných na kolejích v České a Slovenské republice. Je doplněna kompletním seznamem jednofázových elektrických lokomotiv s potřebnými údaji, náčrtky všech řad a převážně barevnými fotografiemi včetně snímků lokomotiv působících u soukromých dopravců.
Keywords: Auto & moto; Retro