Onkologie v klinické praxi Standardní přístupy v diagnostice a léčbě vybraných zhoubných nádorů, 4., přepracované a doplněné vydání - Novotný, Jan (Grada, 2024)
Monografie si klade za cíl informovat odbornou veřejnost o nejnovějších teoretických i klinických poznatcích v prudce se rozvíjejícím oboru klinické onkologie. V novém, již 4. vydání byla přepracována a rozšířena preklinická část. Klinická, zásadní část publikace reflektuje v plném rozsahu poslední poznatky, včetně závěrů z kongresu ASCO 2024.
Keywords: Lékařské obory