Dobrodružství v útulku - Splněný sen - Shawová, Hannah (Bambook, 2026)
Malé prasátko Emilek se po nehodě ocitne samo u silnice. Zachrání ho laskavá dobrovíla a přivede do Fouskova - do útočiště pro opuštěná zvířata. S pomocí kocourka Matýska se Emilek snaží zapadnout a zjistit, kým doopravdy je.
Keywords: Příběhy, deníky