Pozoruhodná cesta domů - Gemeinhart, Dan (Bambook, 2024)
Kojotka Sunriseová a její otec křižují zemi ve starém školním autobuse. Vypadá to jako pořádně nespoutaný život, ale to pravé dobrodružství na ně teprve čeká, když se Kojotka dozví, že se už za čtyři dny bude bourat park, v němž kdysi se sestrami a maminkou zakopaly plechovou krabici se vzpomínkami. Boj s časem začíná...
Keywords: Příběhy, deníky