Autoškola 2023 Moderní učebnice a testové otázky - Minář, Václav (Grada, 2023)
2023-ANIMACE-A-VIDEA-Zakon-361-2000-o-provozu-na-pozemnich-komunikacich.pdfVelmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek. Aktualizováno k 12. 1. 2023.
Keywords: Autoškola