Kouzelná trojčata - Začínáme čarovat - Brownová, Laura (Bambook, 2023)
Trojčata Emilka, Gábi a Klárka žijí v lese s bráškou Tobíkem a tatínkem. Ten dívky před osmi lety nalezl opuštěné v lese, kde každou z nich hlídalo jedno zvířecí mládě, medvídě Brumla, vlče Fousek a orle Pírko. Když se během slavnostního dne "nalezenin" Tobík ocitne v nebezpečí, nečekaně se ukáže, že dívky mají kouzelné schopnosti.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy