Zvládání stresu ve sportu s pomocí relaxačních technik - Stackeová, Daniela (Grada, 2024)
Co je důležité pro úspěch ve sportu a jaký význam hraje psychika? Proč někteří trpí trémou, a jiní ne. Jak lze zlepšit psychickou odolnost? Tyto a další otázky jsou ve sportovní praxi časté, a proto se jim věnuje i autorka této knihy. Její hlavní část tvoří informace o regulačních a autoregulačních technikách a popis relaxačních technik.
Keywords: Fitness a kondice