Funkční trénink na anatomických základech - Carr, Kevin (Grada, 2024)
Konečně je tu publikace, která vyjasňuje mylné představy o funkčním tréninku a nabízí efektivní a účelné sestavy cviků, díky nimž bude vaše tělo připraveno zvládat nároky sportovních výkonů i každodenního života.
Keywords: Sport; Fitness a kondice