Minimum pro žáky autoškol skupiny B Autoškola - Minář, Václav (Grada, 2022)
​Asociace autoškol ČR a pan Václav Minář sestavili publikaci Minimum pro žáky autoškol skupiny B s ambicí připravit knihu, která přehledným způsobem shrnuje všechny minimální informace k závěrečné zkoušce pro získání řidičského oprávnění skupiny B.
Keywords: Autoškola