Ekonomické jednohubky Odpovědi na 50 důležitých otázek ekonomie a financí - Skořepa, Michal (Grada, 2023)
Můžou banky rozpůjčovat tolik peněz, kolik se jim zachce? K čemu je nám stát? Jak může naše vláda oznámit úspory, a přitom vesele utrácet? Podobné otázky občas napadnou asi každého z nás. A právě na takové otázky odpovídá tato knížka.
Keywords: Finance a investování