Člověk Gabriel - Dubská, Kateřina (Cosmopolis, 2025)
Budu vám vyprávět příběh, jak jsem se dostal z místa, kde se Dunaj vlévá do širého moře, až pod buchlovské kopce. Do kraje, kde víno teče proudem a ženy jsou voňavé a oblé jako čerstvě napadané meruňky.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie