Zklidněte svou mysl Jak čelit záplavě myšlenek a zbavit se stresu - Trenton, Nick (Grada, 2024)
Přehnané přemýšlení, někdy označované jako overthinking, je v současnosti nejčastější příčinou nespokojenosti. Autor této knihy vás provede přes překážky s pomocí podrobně popsaných osvědčených technik, které pomáhají změnit nastavení mozku, ovládat myšlenky a upravit psychické návyky.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení