Anesteziologie (nejen) k atestaci 2., přepracované a doplněné vydání - Michálek, Pavel (Grada, 2023)
Kniha je první ryze českou odbornou publikací, která řeší problematiku anesteziologie komplexně. Je určena lékařům, kteří se připravují ke specializační zkoušce z oboru anesteziologie a intenzivní medicína nebo již pracují v oboru. Po velkém úspěchu prvního vydání se autoři rozhodli pro rychlé vydání druhého, přepracovaného a doplněného vydání.
Keywords: Lékařské obory; Anesteziologie, resuscitace, emergency