Zmiz, dokud můžeš - Zanetti, Rebecca (Metafora, 2023)
Sotva zvláštní agentka FBI Laurel Snowová vyřešila jeden případ sériových vražd v rodném městě, kam se po letech vrátila, začnou se ve zdejších zasněžených horách opět objevovat mrtvoly. Všechny oběti jsou obklopené květy černých jiřin a mají jedno společné: jsou to úspěšné ženy s doktorským titulem. Je to pouhá náhoda?
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery