Moje operace v plastické chirurgii od A do Z - Měšťák, Jan (Grada, 2023)
Publikace má za cíl seznámit laickou veřejnost s oborem plastické chirurgie v celé jeho šíři a upozornit na některé problémy, které v současnosti vycházejí stále více do popředí.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie