Bible v infografikách pro děti - Tým, House, Harvest (Bambook, 2024)
Ukažte svým dětem, jak zajímavá a zábavná může být Bible. Vždyť světový bestseller s největším počtem vydaných výtisků na světě by měl znát každý. Pomocí názorné ikonografiky prozkoumejte zábavná a mnohdy nepředvídatelná fakta starozákonní i novozakonní historie.
Keywords: Dětská literatura; Osobní rozvoj a poznání; Šťastný život