Kluk v kopačkách - Fibrich, Lukáš (Bambook, 2023)
Osmiletý Tomáš žije fotbalem. Když se s tátou přestěhují do nového města, záhy si nesedne s novým spolužákem Michalem, populárním, namyšleným klukem, který se Tomovi posmívá, že nemá mobil a bydlí u svého podivínského dědečka. Soupeření obou kluků se ze školních lavic přenáší i na zelený trávník. Naučí se školní rivalové táhnout za jeden provaz?
Keywords: Beletrie pro děti; Čtení s poučením