Rošťák Ben - Ztracená psí známka - Higginsová, Cam (Bambook, 2024)
Jaro přináší nejen slunečné dny, ale i přeháňky a bahno, které Bena nadchne k dovádění. Ale veškerá legrace skončí, když ztratí svou psí známku. Velké pátrání začíná! Od koňských stájí až po kurníky - Ben musí prohledat na farmě každý kout.
Keywords: Příběhy, deníky