Jednorožci z tajné stáje - Prozrazený jednorožec - Sandersonová, Whitney (Bambook, 2024)
Róza ví, jak důležité je chránit jednorožce. Když se ale její kamarádka zraní, přivede jednorožce Hvězdníka do nemocnice, aby ji uzdravil. Jenže ho někdo natočil a u Stáje magického měsíce se rázem objeví novináři. Podaří se Róze a Iris jednorožce utajit, nebo bude tajemství Říše kouzel odhaleno?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky